Samsung Galaxy A6s Farklı Renk Seçenekleri İle Ortaya Çıktı

Yeni nesil Samsung Galaxy A serisinin uygun fiyatlı modeli olan Galaxy A6s farklı renk seçenekleri ile net bir şekilde sızdırıldı.

Galaxy A9 (2018) ve Galaxy A7 (2018) modellerinin tanıtılmasından sonra sıra Galaxy A6s modeline gelmiş gibi görünüyor. Sırasıyla dörtlü ve üçlü kamera sistemine sahip olan cihazların ardından daha uygun fiyat etiketine sahip olması beklenen Galaxy A6s çift arka kamera kurulumu ile beraber net bir şekilde sızdırıldı.

Çin'de Galaxy A6 olarak bilinen akıllı telefon diğer birçok Samsung cihazından biraz daha farklı bir tasarım ile birlikte geliyor. Arka tarafta köşeye dikey olarak yerleştirilmiş çift kamera kurulumunun hemen altında çift LED flaş yer alıyor. Parmak izi okuyucusuna gelecek olursak diğer hiçbir Samsung cihazında görmediğimiz şekilde tasarlanan okuyucu arka kasanın ortasına yerleştirilmiş.

Galaxy A6s ön taraftan ince çerçeveli çentiksiz bir ekran tasarımı sunan cihaz yanlarda alüminyum malzemeye sahipken arka tarafta ise cam bir malzeme kullanıyor gibi görünüyor. İçerisinde Qualcomm Snapdragon 660 işlemci, 64 GB veya 128 GB dahili depolama alanı bulunduran cihaz Android 8.1 Oreo işletim sistemi ve 3300 mAh kapasiteli pil ile beraber gelecek.

Şuan için duyurulmamış olan cihazın 24 Ekim tarihinde duyurulacağı ve Kasım ayında resmi olarak satışa sunulacağı düşünülüyor. Samsung Türkiye ekibininde yakın zamanda yeni modelleri ülkemizde satışa sunacağını düşünüyoruz. Şimdilik cihazın fiyatı ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Whatsapp