Samsung Galaxy A6, WiFi Sertifikası Aldı

Samsung'un yeni bir akıllı telefonu daha sertifika alarak piyasaya çıkış hazırlıklarını tamamladı. Galaxy A6, WiFi sertifikası aldı.

Güney Koreli üretici Samsung, Galaxy A serisinin bu yılki modellerinde tek sayılaedan çift sayılara geçmesini sağlıyor ve bu strateji de bize Galaxy A8 (2018) ve Galaxy A8 + (2018) modelini getirdi. Daha önce bir kaç farklı sızıntıda da ortaya çıktığı üzere Samsung, Galaxy A6 ve büyük ihtimalle Galaxy A6+ modeli üzerinde de çalışıyor ve şimdi Samsung Galaxy A6'nın varlığına dair yeni bilgiler de ortaya çıktı. 

Samsung Galaxy A6 adını alacağını tahmin ettiğimiz SM-A600FN ürün kodlu bir Samsung akıllı telefon, Wi-Fi Alliance'tan Wi-Fi sertifikası aldı. SM-A600FN model numaralı cihaz, daha önce de benchmark testlerinde ortaya çıkmıştı. WiFi sertifikası ile de bu cihazın ticari adı teyit edilmiş oldu. 

Samsung Galaxy A6'nın WiFi sertifikası, daha önce de benchmark test listelerinde ortaya çıkan, akıllı telefonun Android 8.0 Oreo işletim sistemine sahip olduğu bilgisinden başka bir detayı ortaya koymuyor. Sadece Galaxy A6'nın potansiyel olarak Wi-Fi'yi a / b / g / n sstnadardında destekleyecek ancak ac desteği olmayacak. Samsung'un ac WiFi standardını destekleyen Exynos 7870 yonga setine göre Galaxy A6'nın WiFi desteğinin kısıtlı olması biraz garip. 

Whatsapp