Samsung Galaxy A6 Serisi, Lansman Öncesinde bir Güncelleme Aldı

Samsung, orta seviyedeki yeni akıllı telefonları Galaxy A6 serisi için satışa sunulmadan önce yeni bir güncelleme yayınladı.

Akıllı telefon pazarının Güney Kore merkezli lider üreticisi Samsung, bu ayın başlarında orta seviyedeki yeni akıllı telefon modelleri Galaxy A6 ve Galaxy A6+' resmi olarak tanıtmıştı. Her iki akıllı telefon modeli de henüz piyasaya sürülmesi ancak bu, Samsung'un cihazları için yeni bir ürün yazılımı geliştirmesinin önünde bir engel olmadı. 

Samsung Galaxy A6 ve Galaxy A6+'ın Hindistan Varyantı için Mayıs ayı Android aylık güvenlik yamasını da içeren yeni bir güncelleme yayınlandı. Güney Kore merkezli üretici, Hindistan’da 21 Mayıs tarihinde bir etkinlik düzenleyecek ve Galaxy A6 ile Galaxy A6+ modeli et inin resmi lansmanının yapılarak ülkede satışa sunulması bekleniyor. 

Samsung Galaxy A6 ve A6 +'ın üç ayda bir en son Android güvenlik düzeltme eklerini alacakları anlamına gelen üç aylık güncelleme döngüsüne dahil edildikleri geçtiğimiz hafta resmi olarak duyurulmuştu.

Whatsapp