Samsung Galaxy A51, L Şeklinde Dörtlü Kameraya Sahip Olacak

Samsung'un önümüzdeki yıl piyasaya sunacağı yeni Galaxy A serisi telefonu ları ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Samsung’un geliştirilmiş Galaxy A serisi, 2019’da şirketin büyükesinideki en önemli modelleri olmuştu ve aynı durum, gelecek yıl için de geçerli olacak gibi görünüyor. Samsung Galaxy A51'in arka tarafına bir göz atmıza olanak sağlayan yeni bir görüntü, akıllı telefonun L Şeklinde bir arka kamera kurulumuna sahip olacağına işaret ediyor. Önceki söylentilere göre cihaz, dörtlü bie arka kamera kurulumuna sahip olacak. Bazı eski söylentiler, 12MP ultra geniş açılı lens, 12MP telefoto sensör ve 5MP derinlik sensörünün yanında 48MP ana kameranın yer alacağını gösteriyor.

Aynı sızıntı, Samsung Galaxy A51'in 3.5mm kulaklık girişi, çift SIM yuvası ve USB Type-C bağlantı noktası ile birlikte geleceğini gösteriyor. Galaxy A51'in öne çıkan bazı özellikleri de Geekbench veritabanında ortaya çıkmıştı.

SM-A515F model numarasını taşıyan akıllı telefon, Exynos 9611 yonga setini 4GB RAM’le eleştiriyor ve Android 10 işletim sistemi altında çalışıyor. 6.5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olması beklenen cihazın, 32MP özçekim kamerası için de su damlası tasarımlı bir çentiğe sahip olacağı iddia ediliyor

Gelen bilgilere göre Samsung, Galaxy A serisinin yeni üyesi Galaxy A51'in üretimine başladı ve cihazın 2020'nin ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Whatsapp