Samsung Galaxy A50 Önemli Bir Sistem Güncellemesi Almaya Başladı

Samsung'un yeni duyurduğu orta seviye cihazlarından biri olan Galaxy A50 için içerisinde çok sayıda kamera iyileştirmesi olan önemli bir yazılım güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Samsung Galaxy A50 Güney Koreli şirketin piyasaya sunduğu en yeni Galaxy A serisi modeller arasında yer alıyor. Rakiplerine kıyasla daha yüksek fiyat etiketine sahip olan model sahip olduğu yazılım güncellemeleri ve donanımıyla kullanıcıları kendisine çekmeye çalışıyor. Dağıtılan son güncelleme ile beraber yazılım sürümü A505FDDU2ASF2 olarak değişen cihaz Haziran ayı güvenlik yamasını da almış oldu.

Yeni özellikler arasında düşük ışıkta daha iyi fotoğraf çekimi için gece modu ve ağır çekim video kaydı gibi özellikler bulunuyor. Diğer taraftan Bixby Vision olmadan QR kod taraması yapma özelliğinin bu güncelleme ile Galaxy A50 içinde aktif olduğunu görüyoruz.

Eğer güncellemeyi yaptıktan sonra yukarıdaki gibi yeni özellikleri kamera uygulamasında göremiyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden uygulamalar kısmına girerek kamera uygulamasını durdurarak verilerini temizleyin. Bu sayede yeni özelliklerin gelmesini sağlayabilirsiniz.

Şubat ayında piyasaya sürülen Galaxy A50, 4 / 6 GB RAM, 64 / 128 GB dahili depolama alanı, 6,4 inç (2340 x 1080 piksel) Full HD + Infinity-U Süper AMOLED ekran, Mali-G72 grafik birimine sahip Exynos 9610 işlemci gibi özellikler ile birlikte geliyordu. Kamera tarafında 25 MP f / 1.7 ana kameranın yer aldığı üçlü kuruluma sahip olan cihaz bütün donanımına hızlı şarj destekli 4000 mAh kapasiteli pilden güç sağlıyordu.

Whatsapp