Samsung Galaxy A50, Galaxy A30 ve Galaxy A10 Özellikleri Sızdırıldı 

Samsung'un Galaxy A serisindeki alt seviye cihazları Galaxy A50, Galaxy A30 ve Galaxy A10'un tüm teknik özellikleri internete sızdırıldı.

Samsung, giriş seviye ve,orta seviye akıllı telefon modellerini yeniden markalandırarak güncelliyor ve yeniden düzenlenen Galaxy A serisi de bu planın bir parçası. Galaxy A10, Galaxy A30 ve Galaxy A50, daha iyi özellikler ve daha büyük ekranlarla her an piyasaya sunulabilir. Zira, üç yeni akıllı telefonun teknik özellikleri ve fiyatları ile piyasaya çıkış tarihleri internete sızdırıldı. 

Samsung Galaxy A50, ekran içi parmak izi tarayıcı sensörüne sahip Full HD+ çözünürlüklü Super AMOLED ekrana sahip olacak. Cihazda, 25MP f/2.0 selfie kamerası için Infinity-U çentik bulunuyor. Arkada ise f/1.7 diyafram aralığına sahip 25MP ana kamera ile 5MP ve 8MP sensörlerden oluşan üçlü kamera kurulumu yer alıyor. 

Galaxy A50, işlemci tarafında ise 2.3 ghz Octa-Core CPU'ya sahip Exynos 9610 yonga setinden güç alacak. Bellek özellikleri arasında, 4GB RAM 64GB depolama ve 6GB RAM / 128GB dahili depolama alanı bulunan cihaz, ayrıca 512GB'a kadar microSD kart desteği sunuyor. Akıllı telefon, Mavi, Siyah ve Beyaz renk seçeneklerine sahip 3D parlak plastik malzemeden üretilmiş. 

Samsung Galaxy A30 da Galaxy A50 ile benzer tasarıma sahip ancak arkada 16MP + 5GB geniş açılı çift kamera kurulumu ile Exynos 7904 yonga setine sahip. Akıllı telefon, Super AMOLED ekrana sahip olsa da parmak izi tarayıcısı arkada yer alıyor. Bellek özellikleri tarafında ise 3GB / 32GB ve 4GB / 64GB yapılandırmaları bulunuyor. Infinity-U tasarımlı çentik, f/1.7 16MP selfie kameraya ev sahipliği yapıyor. 

Samsung Galaxy A10, bu üçlünün en uygun fiyatlı modeli olacak. Siyah veya Altın renkli Parlak Plastik gövdeye sahip olacak akıllı telefon, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ile birlikte Exynos 7884B yonga setine sahip olacak. 6.2 inçlik Infinity-V ekran, HD+ çözünürlük sunuyor.

Galaxy A10'un kamerası AR çıkartma, Akıllı Güzellik, Sahne Optimize Edici, vb. gibi trend olan birçok özellikten yoksun olan tek bir 13 MP f / 1.9 kamera ile listeleniyor. Akıllı telefon, micro USB bağlantı noktası ve standart 5W şarj adaptörü ile birlikte geliyor. 

İlgili teknik özellikler listesinde üç cihaza ait bilgiler yer alıyor olsa da, Wi-Fi Alliance sertifika sürecinde Samsung SM-A205F ve SM-M305M model numarasına sahip iki cihaz daha ortaya çıktı. Bu iki cihazın ise Galaxy A20 ve Galaxy M30 adıyla piyasaya çıkacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp