Samsung Galaxy A50, Exynos 9610 İşlemci İle Listelendi

Samsung'un orta seviye özelliklere sahip yeni cihazı Galaxy A50 bugün Geekbench performans testi uygulamasında Exynos 9610 işlemci ve 4 GB RAM ile birlikte listelendi.

Samsung'un ilerleyen haftalarda duyuracağı bütçe dostu Galaxy M10, M20 ve M30 cihazlarına ek olarak Galaxy A50 adında yeni bir cihazı daha duyuracağı ortaya çıktı. Yeni geliştirilen bu model Samsung'un üst seviye özellikler sunan Galaxy A serisinde yer alacağı Geekbench listesi üzerinde ortaya çıktı.

Samsung SM-A505F kod adı ile listelenen Galaxy A50, sahip olduğu Exynos 9610 işlemcisi ile tek çekirdek tarafında 1615 puan alırken çok çekirdek tarafında ise 4380 puan alarak performans konusunda kullanıcıları memnun edecek bir model olduğunu kanıtlıyor. Uygulamada test edilen Galaxy A50 modeli aşağıdaki görselden de görebileceğiniz üzere 4 GB RAM belleği ile beraber geliyor.

AnTuTu uygulaması kadar detaylı cihaz bilgilerini göstermeyen Geekbench uygulaması ne yazık ki bize cihazın sahip olduğu dahili depolama alanı, kamera özellikleri ve pili gibi farklı konularda bilgi göstermiyor. Sürpriz bir şekilde cihazın Android 9.0 Pie işletim sistemi ile çalıştığını görüyoruz.

Genellikle Samsung bir önceki Android işletim sistemi ile orta seviye cihazları piyasaya sürüyor ve daha sonra en güncel sürümü güncelleme ile cihazlara dağıtıyordu. Galaxy A50 ile bu durum değişecek gibi görünüyor.

Bu ay sonu veya Ocak ayı içerisinde Samsung Galaxy A50'nin resmi olarak duyurulması bekleniyor. Şimdilik fiyatı ve hangi pazarlarda satışa sunulacağı belli olmayan cihazın çok büyük ihtimalle ülkemizde satışa sunulacağını düşünüyoruz.

Whatsapp