Samsung Galaxy A50 Artık Aylık Olarak Güvenlik Güncellemelerini Alacak

Samsung'un orta seviye özelliklere sahip yeni cihazlarından biri olan Galaxy A50'nin artık aylık güvenlik güncellemesi alan modeller arasındaki yerini aldığı ortaya çıktı.

Güney Koreli Samsung, aylık güvenlik güncellemeleri alan telefonlar arasına üç yeni modeli daha ekledi. Bu telefonlar sırasıyla Galaxy A50, Galaxy Fold ve Galaxy Xcover 4s oldu. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıllarda Google tarafından bir açıklama yapılmış ve akıllı telefon üreticilerinin düzenli olarak telefonlara güvenlik yamaları vereceği belirtilmişti.

Yeni modellerden bir tanesi ve firmanın çok satan cihazlarından bir tanesi olması sebebiyle Galaxy A50'nin aylık güncelleme alan telefonlar arasındaki yerini alması gayet doğal bir durum diyebiliriz.

Samsung zaman zaman farklı modellerini aylık veya üç aylık güncelleme listesine dahil edebiliyor. Şuanda aylık güncelleme listesindeki yerini alan Galaxy A50'nin ilerleyen zamanlarda üç aylık güncelleme alan telefonlar arasında yer alabileceğini unutmamanız gerekiyor.

Üç arka kamera ve Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber kutudan çıkan Galaxy A50 şuanda ülkemizde 2300 Türk Lirası civarında değişen bir fiyatlandırma ile satışta bulunuyor. Önümüzdeki aylarda Samsung'un Android 10 güncellemesini dağıtmaya başlamasıyla beraber Galaxy 

Whatsapp