Samsung Galaxy A5 (2018)'in İlk Görseli Sızdırıldı

Samsung'un 2018 model Galaxy A serisinde ait ilk görsel Galaxy A5 modelinden geldi. Galaxy A5 2018'in ilk görüntüsü internete sızdırıldı.

Artık akıllı telefon modellerinde ince çerçeveli ekranlar kullanılması neredeyse haber değeri bile taşımıyor ve olması gereken bir özellik haline geldi. Zira neredeyse tüm üreticiler, ince çerçeveye sahip üst seviye akıllı telefonlarını piyasaya sunmuş durumda. Akıllı telefon pazarında özellikle bu yıl trend olan ince çerçeveli ekranlı, üst seviye modellerden sonra LG ve Çin merkezli üreticiler tarafından orta ve alt seviye modellerde de kullanılmaya başladı. 

Dolayısıyla, dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri olan Samsung'un kendi orta seviye akıllı telefon modellerinde "Infinity Display" tasarımına doğru hareket etmesi kaçınılmazdı. sonuçta Galaxy S8, bu ekranlarda ilk cihazlar arasında yer aldı ve trendin ana akımını oluşturdu.

Güney Koreli tekboloji devinin yeni Galaxy A serisinde de Infinıty Display ekran tasarımına yer verileceği iddia ediliyordu ancak bu tasarımın orta seviye bir Galaxy A modelinde nasıl görüneceğini gerçekten çok merak ediyorduk. Bugün, Galaxy A5 2018'in bir kılıf üreticisinin geldiği düşünülen bir görüntüsü internete sızdırıldı ve Infinity Display tasarımının Galaxy A5'de nasıl göründüğü de ortaya çıkmış oldu. 

Daha önce de belirtildiği üzere cihazın ön tarafı, Galaxy S8'in küçültülmüş bir versiyonu gibi görünüyor. Arka tarafta ise görüntülerde gösterilmiyor olsa da parmak izi tarayıcının kameranın alt tarafında yer alacağı belli oluyor. 

Whatsapp