Samsung Galaxy A5 (2018) Kılıfı, Telefon Tasarımını Ortaya Çıkarıyor

İnternete sızdırılan Galaxy A5 (2018) kılıf görüntüsü, akıllı telefonun tasarımını büyük ölçüde ortaya çıkarıyor.

Samsung'un yeni 2018 Galaxy A serisini önümüzdeki haftalarda satışa sunması bekleniyor, ancak açıklanacak cihazlarla ilgili daha önce bir çok bilgi ortaya çıkmıştı. Samsung Galaxy A5 ve Galaxy A7 (2018), Samsung'un yıl sonuna kadar ya da 2018 başında gün yüzüne çıkacak akıllı telefonlarından yalnızca ikisi olacak. 

Bu iki cihaz arasında, daha ucuz model olacak olan Galaxy A5 2018, bir kılıf üzerinde görüntülendi ve bu görüntü, Samsung'un 2018 Galaxy A serisinde Infinity Display ekran tasarımını kullanacağı yönündeki söylentilerin de doğruluyor. 

Bu görüntülerde gösterilen akıllı telefon, arka tarafta kamera ünitesinin altına monte edilmiş bir parmak izi sensörünün yanı sıra çerçevesiz bir tasarıma sahip. Görüntüde, arka tarafta tek bir mercek görüyoruz, bu nedenle Samsung Galaxy A5 (2018), çift kamera kurulumuna sahip olmayacak diyebiliriz. 

Tasarım açısından bilinmeyen başka bir detay bu resimlerde gösterilmiyor, ancak tahminlerimize göre telefonun daha net görüntüsü için çok uzun süre beklemek zorunda kalmayacağız, çünkü Samsung, Galaxy A5 2018'i çok yakında duyuracaktır.

Aslında, bugüne kadar Galaxy A5 (2018) akıllı telefonla ilgili ortaya çıkan tek şey, Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile piyasaya sürüleceği ve Snapdragon 660 veya Exynos 7885 yonga seti ile güçlendirileceği gerçeğiydi. 

Whatsapp