Samsung Galaxy A5 2017 Yeni Sistem Güncellemesi Almaya Başladı

Samsung Galaxy A5 2017 modeli Kasım ayı güvenlik yamasını içeren yeni bir sistem güncellemesi almaya başladı.

Samsung Galaxy A5 2017 modeli şu anda yeni bir yazılım güncellemesi almaya başladı. Yeni yapı Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki kullanıcılara sunuluyor. Yeni güncelleme ile beraber cihazın genel kararlılığı arttırılırken yeni Kasım ayı Android güvenlik yaması da cihaza eklenerek cihazın daha güvenli bir hale gelmesi sağlanıyor.

Eğer sizinde bir Galaxy A5 2017 model akıllı telefonunuz varsa, kısa süre içinde güncellemeyi almanız gerekiyor. Birleşik Arap Emirlikleri dışındaki kullanıcılar da, güncellemeyi önümüzdeki birkaç gün veya hafta içerisinde almaya başlayacaktır. Güncelleme, OTA üzerinden yayınlanıyor ve A520FXXU2BQJ6 yapı numarası ile beraber geliyor.

Bu güncelleştirmede önceki güvenlik güncelleştirmelerine kıyasla önemli farklı bir şeyler yok. Ancak, bu güncelleme güvenlik konusunda oldukça önemli olan Wi-Fi KRACK açığını düzelterek ve Kasım ayı Android güvenlik yamasını cihaza ekleyerek cihazın çok daha güvenli bir hale gelmesini sağlıyor. Bunun dışında, Samsung akıllı telefonlarını etkileyen yaklaşık 6 hata da bu güncelleştirme ile beraber düzeltilmiş oldu. Google'da bu ayın başlarında Kasım ayı Android güvenlik yamaları ile beraber Android işletim sisteminde yer alan 61 farklı açığı düzeltmişti.

Cihazınız üzerinden Ayarlar> Yazılım Güncelleme kısmına giderek Galaxy A5 2017 için yayınlanan yeni güncellemeyi elle kendiniz kontrol edebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızın en az % 50'den fazla şarja sahip olduğundan ve bir Wi-Fi ağına bağlı olduğundan emin olun. 

Whatsapp