Samsung Galaxy A5 2017 Modeli İçin Android 7.0 Nougat Güncellemesi Dağıtılmaya Başlandı

Samsung bu yıl resmi olarak tanıttığı ve piyasaya sunduğu Galaxy A5 2017 modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesini dağıtmaya başladı.

Birkaç gün önce Android 7.0 Nougat güncellemesini Galaxy A7 2017 modeli için dağıtmaya başladıktan sonra Samsung şimdide güncellemeyi Rusya'daki Galaxy A5 2017 model cep telefonlarına göndermeye başladı. Bu demek oluyor ki, Android 7.0 Nougat güncellemesinin diğer pazarlara gönderilmesi an meselesi. Yani en geç bir kaç hafta içerisinde Galaxy A5 2017 modeli için tüm dünyaya Android 7.0 Nougat güncellemesi gelmiş olacak.

Bununla birlikte, Rusya'da yaşıyorsanız yada Rusya'dan alınmış bir Galaxy A5 2017 kullanıyorsanız ve güncelleme ile ilgili önceden bir bildirim almadıysanız Nougat güncellemesini elle kontrol etmek için Ayarlar> Telefon hakkında> Sistem güncellemeleri kısmına giderek güncellemeyi elle kendiniz kontrol edebilirsiniz.

Güncelleme, Android 7.0 Nougat kurulumu sırasında akıllı telefon üzerinde birkaç değişiklik yapıyor. Güncelleme cihazınıza yenilenmiş bir Samsung kullanıcı arayüzü, yeni performans modları, geliştirilmiş bildirimler ve hızlı ayarlar menüsü, geliştirilmiş çoklu pencere modu ve daha bir çok yeniliği Galaxy A5 2017 modeline getiriyor.

Ayrıca, bunun büyük bir güncelleme olduğunu unutmayın. Bu sebeple size tavsiyemiz mutlaka güncellemeyi WiFi bağlantısı üzerinden indirin. Aksi halde faturanıza mobil veri tüketim ücretleri yansıyabilir. Eğer Türkiye'de yaşıyorsanız ve güncellemeyi merak ediyorsanız VPN uygulamalarından bir tanesini kullanarak bölgenizi Rusya yaparak güncellemeyi kontrol edebilirsiniz. Bu sayede güncellemeyi sizde önceden deneyebilirsiniz.

Whatsapp