Samsung Galaxy A5 (2017) Android 8.0 Oreo Güncellemesi Almaya Başladı

Samsung'un geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu orta seviye akıllı telefonu Galaxy A5 (2017) için Android 8.0 Oreo güncellemesi yayınlanmaya başladı.

Güney Koreli şirket Samsung'un hayranları için iyi haber geldi. Samsung'un orta seviye akıllı telefon modeli Galaxy A5 (2017) için Android 8.0 Oreo güncellemesi resmi olarak yayınlanmaya başladı. Samsung ,bu güncelleme ile ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapmadı ancak bazı Galaxy A5 (2017) kullanıcıları Android 8.0 Oreo güncellemesini almaya başladı ve bu güncelleme beta sürümü değil. 

Öncelikle güncelleme sadece simkiltsiz modeller için kullanıma sunuldu ve 1.3GB boyuta sahip. Güncellemenin şimdilik sadece Romanya'da kullanıma sunulduğunu doğrulayabiliyoruz ancak diğer Avrupa ülkelerindeki kullanıcılar için de çok yakında kullanılabilir olacağını tahmin ediyoruz. 

Samsung Experience 9.0 ve Android 8.0 Oreo sistem güncellemesi dışında, Samsung Galaxy A5 (2017) akıllı telefon kullanıcılarının Android için Nisan ayı güvenlik yamasını da almaları bekleniyor. Ancak Mayıs ayının ortalarında olduğumuz göz önüne alındığında, Nisan ayı yerine direk olarak Mayıs ayı güvenlik yaması da kullanıcılara sunulabilir. 

Bu güncelleme ile herhangi bir veri kaybı yaşanmaması gerekiyor ancak kullanıcılara yine de verilerini yedekleyerek güvenceye almalarını öneriyoruz. Ayrıca, Samsung Pay, Samsung Internet, Samsung Notes ve E-posta gibi bazı uygulamaların Android 8.0 Oreo'ya yükselttikten sonra manuel olarak güncellenmesi gerekebilir. 

Whatsapp