Samsung Galaxy A5 (2017) akıllı telefonun yeni görselleri ortaya çıktı

Samsung'un yeni Galaxy A5 (2017) akıllı telefonunun bazı yeni görselleri sızdırıldı.

Google, 2017 senesi için akıllı telefon modeli çalışmalarını tüm hızı ile sürdürürken, gelecek sene pazarda yerini alacak modellerin başında da Galaxy A (2017) serisi modeller alıyor. Firmanın Galaxy S ve Galaxy Note adındaki amiral gemisi modellerinin ardından en çok ilgi gören serisi olurken, bu cihazlar premium tasarım ve özellikleri ile ilgi görmekteler.

Galaxy A (2017) serisi içerisinde bir çok model yer alacak ve bu modeller hakkında da bilgiler bir süredir gelmeye devam ediyor. Galaxy A5 (2017) akıllı telefon bu cihazlardan birisi ve geçtiğimiz gün kısa bir inceleme videosu ve ilk görseller ortaya çıkmaya başlamıştı.

Çok yakında duyurulması beklenen Galaxy A5 (2017) hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de cihazın detaylı bazı yeni görselleri ortaya çıktı. Bu yeni görseller akıllı telefonun tasarımına dair de soruları cevaplıyor.

Galaxy A5 (2017)'nin görsellerine baktığımızda dikkat çeken şeylerin başında USB Type-C portu. Ayrıca selefi gibi fiziksel Home tuşu önde yer alıyor.

Yeni akıllı telefon kesin olmayan bilgilere göre 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek. Samsung'un kendi geliştirdiği sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 7870 yonga setinden güç alacak olan Galaxy A5 (2017) akıllı telefonun sistem belleği 3GB dahili veri kapasitesi de 32GB olacak.

Whatsapp