Samsung Galaxy A5 (2016) akıllı telefon için yeni güncelleme geldi

Samsung, Galaxy A5 (2016) modeli için yeni Kasım ayı Android güvenlik güncellemesini sundu.

Dünya genelinde, akıllı telefon pazarında en fazla kullanılan mobil işletim sistemi olan Android, Google tarafından geliştirilirken, bu işletim sistemi Samsung, HTC, Sony, LG, Huawei gibi sayısız akıllı telefon üreticisi tarafından kullanılıyor. Bu kadar geniş kullanım alanı da özellikle de kötü niyetli kişilerin bu işletim sistemini hedef almasının en önemli sebebi olmakta.

Geçtiğimiz sene Google önderliğinde Android pazarının güçlü üreticileri aylık güvenlik güncellemeleri ile Android platformlarını daha güvenli bir hale getirme kararı almışlardı. Samsung da önemli modelleri için aylık güvenlik güncellemeleri yayınlamaya devam ediyor ve şimdi de sıra Galaxy A5 (2016) akıllı telefonda.

Samsung Galaxy A5 (2016) için Kasım ayı güvenlik güncellemesini de içeren bir güncelleme yayınladı. Güncellemenin ilk yayınlandığı ülke ise Avrupa'da Hollanda olurken, kısa sürede diğer ülkelerde de Galaxy A5 (2016) kullanıcıları için sunulması bekleniyor.

Yeni güncelleme XXU3BPK1 yapım numarası ile gelirken, Galaxy A5 (2016) sahipleri Ayarlar menüsü altından bu yeni güncellemeyi kontrol edebilirler.

Galaxy A5 (2016) akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran, 2GB sistem belleği, 16GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 615 yonga seti, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, 2.900mAh batarya ile bu akıllı telefon gelmişti.

Whatsapp