Samsung, Galaxy A4 adında yeni bir akıllı telefon sunabilir

Samsung'un Galaxy A4 modeli olduğu iddia edilen cihaz ZAUBA'da ortaya çıktı.

Her sene yeni modeller sunan ve bu modeller ile de yüksek satış rakamlarına ulaşarak akıllı telefon pazarında lider konumunu sürdüren Samsung'un ses getiren akıllı telefon serisi olarak Galaxy A modelleri öne çıkıyor.

Metal çerçevesi ve premium tasarımı ile ilk nesil Galaxy A modelleri Türkiye de dahil olmak üzere dünya genelinde büyük ilgi görürken, bir süre önce de firma Galaxy A (2016) modellerini pazara sundu.

Samsung, geçtiğimiz sene sonunda Aralık ayında yeni ailesini gün yüzüne çıkarmıştı. Galaxy A3 (2016), Galaxy A5 (2016), Galaxy A7 (2016), Galaxy A9 (2016) ve Galaxy A9 Pro (2016) modelleri firmadan geldi.

Firmanın yeni bir akıllı telefon modeli daha SM-A430U model numarası ile Hindistan'da gümrüklü malların takip edildiği site olan ZAUBA'da ortaya çıktı. Bu yeni akıllı telefonun Galaxy A4 (2016) olarak pazara sunulacağı ifade ediliyor.

Bilindiği üzere Samsung'un Galaxy A3 akıllı telefonu SM-A310F model numarası ile Galaxy A5 modeli SM-A510F model numarası ile ve Galaxy A7 akıllısı da SM-A710F model numarası ile gelmişti. 

ZAUBA'ya baktığımızda toplamda 3 adet akıllı telefonun, SIM Kart ve data kablosunun Hindistan'a 2 Mayıs 2016 tarihinde Güney Kore'den test amacı ile gönderildiğini görüyoruz.

Henüz yeni akıllı telefonun tasarımının ve donanım özelliklerinin nasıl olduğuna dair bilgi bulunmazken, Galaxy A (2016) ailesinin tasarım çizgisinde sunulacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp