Samsung Galaxy A3 (2017) sertifikasyon sürecinde göründü

Samsung'un yeni Galaxy A3 (2017) akıllı telefonu Wi-Fi Alliance'de ortaya çıktı.

Samsung, gelecek sene premium tasarımı ve teknik özellikleri ile firmanın en önemli modellerini de içine alan Galaxy A ailesinin yeni nesil temsilcileri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiye kadar Galaxy A (2017) ailesinin bazı üyeleri hakkında bilgiler ortaya çıkmıştı ve şimdi de Samsung Galaxy A3 (2017) bir sertifikasyon sürecinde göründü.

Samsung Galaxy A3 (2017), hakkında aslında bir süredir bilgiler geliyor. Bir süre önce bazı benchmark uygulamalarının sitelerinde de görünen akıllı telefonun teknik özelliklerine dair bazı bilgiler ortaya çıkmıştı. Cihaz şimdi de Wi-Fi Alliance'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı. Cihazın model numarası ise SM-A320F olarak görünmekte.

Yeni akıllı telefon henüz kesinleşmemiş bilgilere göre 4.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. Cihazın ekran çözünürlüğünün ise 1920x1080 piksel Full HD olacağı ifade ediliyor. Cihaz Samsung'un kendisi tarafından geliştirilen 1.5Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci ve ARM Mali-T830 grafik işlemci içeren Exynos 7870 yonga setinden güç alacak.

2GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefonun ayrıca 8GB dahili veri kapasitesi içereceği de belirtilmekte. Ayrıca bu kapasite microSD kart desteği ile de arttırılabilecek. Samsung Galaxy A3 (2017) akıllı telefonun arkasında 12MP çözünürlükte kamera bulunacak ve ön kamera da Selfie çekimler için 8MP olarak gelecek. 

Cihazın işletim sisteminin de Google Android 6.0.1 Marshmallow olacağı belirtilmekte. Büyük ihtimalle Samsung Galaxy A3 (2017) bu ay ya da gelecek ay resmi olarak duyurulabilir.

Whatsapp