Samsung Galaxy A3 (2017) benchmark sonuçlarında ortaya çıktı

Samsung'un yeni Galaxy A (2017) ailesi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor...

Akıllı telefon pazarında Galaxy Note7'nin patlayan bataryası ile zor günler geçiren Samsung, diğer taraftan geliştirdiği bazı yeni modellerle de gündemde yer almaya devam ediyor. Firmanın en önemli akıllı telefon modelleri arasında Galaxy A serisi yer alırken, bu sene Galaxy A (2016) modelleri pazarda yer almıştı ve şimdi de 2017 versiyonları detaylanıyor.

Geçtiğimiz gün Galaxy A7 (2017)'nin bazı teknik özellikleri GFXBench veri tabanında ortaya çıkmıştı ve şimdi de ailenin bir başka üyesi olarak Galaxy A3 (2017) yine GFXBench'te yer aldı. Bu yeni akıllı telefonun da bazı önemli teknik özellikleri GFXBench üzerinden görülebiliyor.

Galaxy A3 (2017) akıllı telefon 4.7" büyüklüğünde dokunmatk ekran ile geliyor ve cihazın ekranı da 1280 x 720 piksel HD çözünürlükte. Akıllı telefon gücünü ise 1.5Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli Cortex-A53 tabanlı işlemcili yonga setinden alıyor. Grafik işlemci ise ARM Mali - T830 olarak yer almakta.

Yeni Samsung Galaxy A3 (2017) akıllı telefon 2GB sistem belleğine sahip ve dahili veri kapasitesi ise 8GB olarak belirlenmiş. Cihazın arkasında 12MP kamera bulunurken, Selfie kamerası ise önde 8MP olarak konumlandırılmış. İşletim sisteminin ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olduğu görülüyor.

Henüz bu yeni akıllı telefonun ne zaman sunulacağına dair bilgi bulunmuyor. Ancak geçtiğimiz sene olduğu gibi Aralık ayında gün yüzüne çıkması muhtemel. 

Whatsapp