Samsung, Galaxy A (2016) modelleri için yeni tanıtım videoları sundu

Samsung'dan Galaxy A (2016) modelleri için yeni bazı tanıtım videoları yayınlandı.

Her sene sunduğu yeni modellerle zirveyi kimseye kaptırmayan Samsung, 2016 ilk çeyrek içerisinde satış rakamları ile yine lider olurken, bu durum için en büyük paylardan birisi de firmanın Galaxy A (2016) Serisi olarak yeni modellerinin oldu.

Samsung, geçtiğimiz sene sonuna, Aralık ayında Çin'de yeni Galaxy A (2016) modellerini gün yüzüne çıkarmıştı. Bu akıllı telefonlar önce Çin pazarında yerini alırken, daha sonra Türkiye de dahil olmak üzere dünya genelinde farklı pazarlarda raflardaki yerlerini almıştı.

Firma Galaxy A3 (2016), Galaxy A5 (2016), Galaxy A7 (2016) ve Galaxy A9 (2016) gibi modellerinden oluşan Galaxy A (2016) ailesinin satış rakamlarını arttırmak için tanıtıcı reklam filmleri de sunmaya devam ederken, 3 yeni video daha Güney Kore devi tarafından yayınlandı. Yeni videolar "A For You" sloganı ile geliyor.

Videoların ilki tasarıma yönelik olurken, metal ve cam malzemeden üretilen kasa ile gelen Galaxy A (2016) serisi ön plana çıkartılıyor. Diğer videoda ise cihazların kamerasına vurgu yapılmış. Video da kameranın A sınıfı olduğu ifade ediliyor.

En son tanıtım filmi ise Samsung Pay yönelik. Samsung Pay, firmanın parmak izi okuyucusu sensör içeren üst seviye modelleri olarak Galaxy S6 / S6 edge / S6 edge+ / Note5 / Galaxy S7 / S7 Edge modellerinde kullanılabilir durumda ve Galaxy A ( 2016)'nın üst seviye temsilcileri de Samsung Pay desteğine sahip.

Whatsapp