Samsung Galaxy A (2016) modelleri de Android Nougat güncellemesi alacak

Samsung'un Android Nougat güncellemesi sunacağı cihazlar arasında Samsung Galaxy A (2016) modelleri de yer alıyor.

Samsung, şu sıralar akıllı telefon modelleri için Android Nougat güncelleme çalışmalarını sürdürüyor. Son dönemde Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modelleri ön plana çıkarken, bu modelleri için Android Nougat Beta Program firma tarafından başlatılmıştı. Ayrıca Galaxy Note5, Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge modelleri de güncelleme kuyruğunda Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge'nin hemen arkasında yer alıyor.

Gelen yeni bilgilere göre Android 7.0 Nougat güncellemesi alacak olan cihazlar arasında Samsung Galaxy A (2016) modelleri de yer alıyor. Yeni raporlara göre 2016 modeller Galaxy A3, Galaxy A5, Galaxy A7, Galaxy A8, Galaxy A9 ve Galaxy A9 Pro modelleri Android Nougat güncellemesine kavuşacak Samsung modelleri olacak.

Ancak ne yazık ki şu an için Samsung Galaxy A (2016) modelleri için Android Nougat güncellemesinin tam olarak ne zaman sunacağı yönünde bilgi bulunmuyor. Ancak büyük ihtimalle 2017 ilk yarı içerisinde firma güncellemeyi sunabilir.

Galaxy A modelleri bilindiği üzere Galaxy S ve Galaxy Note modellerinin ardından firmanın en çok ilgi gören akıllı telefon modelleri olurken, kısa süre içerisinde Samsung Galaxy A (2017) modellerinin pazara sunulması bekleniyor. Bu yeni modeller de büyük olasılıkla Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi ile pazara sunulacak.

Whatsapp