Samsung Galaxı S11 Önümüzdeki Yılın Başında Tanıtılacak

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S11'in önümüzdeki yılın başlarında düzenlenecek olan MWC 2020 kapsamında resi olarak tanıtılacağı ortaya çıktı.

Yeni yıla yaklaşırken Samsung'un bir sonraki nesil amiral gemisi modelleri olması beklenen Galaxy S11 serisine ait yeni bilgiler de ortaya çıkmaya başlıyor. Daha önceki sızıntılarda 108 MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip olacağı iddia edilen telefonların şimdi ise tanıtım tarihi ortaya çıktı.

Yeni bir sızıntıya göre Galaxy S11 serisi Şubat ayının üçüncü haftasında düzenlenmesi planlanan MWC 2020 kapsamında resmi olarak duyurulacak. Şimdilik teknik özellikleri çok fazla bilinmeyen telefonların Galaxy S10 serisine göre daha iyi özellikler sunacağını söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy S11 serisinin kutudan direkt olarak Android 10 işletim sistemi üzerinde çalışan One UI 2.1 arayüzüyle beraber çıkması beklenirken ayrıca telefonlarda 5x optik yakınlaştırma, Exynos 9825 işlemci veya Snapdragon 865 işlemcisinin yer alması bekleniyor. Snapdragon 865 işlemcisinin Aralık ayında resmi olarak duyurulması beklenirken önümüzdeki yıl birçok firmanın üst seviye cihazında bu işlemciyi göreceğimizi söyleyebiliriz. 

Whatsapp