Samsung, Ekran İçi Ön Kameraya Sahip Galaxy A8s Modelini Ortaya Çıkardı

Samsung, ekranda bir delik içine entegre edilen ön kameraya sahip olacak Galaxy A8s akıllı telefonu konsept görüntülerini paylaştı.

Samsung'un geçtiğimiz günlerde açıklanan strateji değişikliği ile eğer mümkünse yeni teknolojileri ilk olarak orta seviye akıllı telefon modellerinde test ederek daha sonra amiral gemisi modellerinde kullanacağı ortaya çıkmıştı. Son olarak tanıtımı yapılan dört ve üç kameralı Galaxy A9 (2018) ve Galaxy A7 (2018) akıllı telefonlarıyla, şirketin bu planı halihazırda yürütülüyor gibi görünüyor.

Güney Koreli şirket, bu stratejinin bir devamı olarak Galaxy A9s ve Galaxy A6s tanıtımının ardından Galaxy A8s Modelini ait ilk görüntüleri de paylaştı. Yeni akıllı telefon, ekranın doğasından üst köşesindeki ön kamera deliği ile bu alanda bir ilki gerçekleştirecek. Bu delik ön kamera için ve diğer sensörler de yakınlık ve çevre ışığı sensörlerine entegre edilecek. 

Samsung'un yeni çözümü, ekrandaki çentik ihtiyacını ortadan kaldıracak, ekran bütünlüğünü koruyacak ve neredeyse çerçevesiz bir tam ekran deneyimi sağlayacak. Sahnede sunumu yapan konuşmacı, telefon hakkında daha fazla bilgi vermekten kaçındı, bu yüzden teknik özellikler, kullanılabilirlik ve fiyat henüz belli değil, ancak yakında bu konuyla ilgili daha fazla şey duyacağız gibi görünüyor. 

Whatsapp