Samsung Bixby'nin logosu ortaya çıktı

Samsung'un yeni AI kişisel sesli asistanının logosu ortaya çıktı.

Samsung, amiral gemisi akıllısı Galaxy S8'in tanıtımı için hazırlıklarını tüm hızı ile sürdürüyor. Bu sene MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde Galaxy S modellerini duyurmayacak olan firmanın, 29 Mart tarihinde ABD ve Avrupa'da farklı ülkelerde aynı anda düzenleyeceği Unpacked 2017 etkinliği ile Galaxy S8 adındaki amiral gemisini ve bu cihazın büyük versiyonu Galaxy S8+'ı tanıtacağı kaydediliyor.

Samsung'un yeni Galaxy S8 modellerinde yapay zeka içeren yeni sesli kişisel asistanının yer alacağı daha önce gelen bilgiler arasında yer almıştı. Bu yeni kişisel sesli asistan Bixby adı ile gelirken, European Trade Mark and Design Network'de Bixby için bir logo tescili gerçekleştirdi.

Açıklamada ise "Smartphones; mobile telephones; portable computers; tablet computers; interactive computer software enabling exchange of information across a computer network; computer software to enable the provision of information via communications networks; computer communication" şeklinde yazıyor.

Samsung'un yeni Galaxy S8 ve Galaxy S8+ akıllı telefonu iddialara göre 5.8" ve 6.2" büyüklüğünde iki yanı kavisli Quad HD ekran ile geliyor. Akıllı telefonlar Qualcomm'un Snapdragon 835 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefonların ayrıca Samsung Exynos 8895 içeren versiyonunun  da sunulacağı ifade edilmekte.

Yeni cihazlardan Samsung'un parmak izi tarayıcısını arkada kullanacağı daha önce gelen görseller üzerinden de doğrulandı.

Whatsapp