Samsung, Bir Sonraki Güncelleme ile Portre Modunu Galaxy S8'e Getirmeyi Hedefliyor

Samsung'un Portre Modu özelliğini Galaxy S8 akıllı telefonlarında kullanmak isteyenlere iyi haber geldi. Samsung, bir sonraki güncellemede portre modunu Galaxy S8 için de sunacak.

Çift lensli arka kameralara sayesinde popüler olan özelliklerden biri de etkileyici görüntüler elde etmeye olanak sağlayan portre modu oluyor. Ancak, tek lense sahip bazı akıllı telefon modellerinde de portre modu sunuluyor. Samsung da bu konuda adım atmaya hazırlanıyor. 

Samsung, tek bir kamera lensi olan Galaxy S8 için bir Portre Modu üzerinde çalışıyor ve bu özellik, gelecekteki bir yazılım güncelleştirmesiyle Galaxy S8 modelleri için de kullanıma sunulabilir.

Bir müşterisi, böyle bir özelliğin gelme ihtimali olup olmadığını sordu ve Samsung Electronics destek hattı tarafındsn verilen cevapta aynen şöyle denildi: "henüz kesin bir bilgi yok, ancak bir sonraki yazılım güncellemesi ile portre modu güncellemesi alacağınızı umuyoruz". Normalde, destek ekiplerinin cevaplarında, bu cümlenin sadece ilk bölümü yer alırdı ancak Samsung Electronics'ten gelen cevaba bakılırsa, Galaxy S8 için portre modu özelliği çok yakında kullanıma sunulacak gibi görünüyor. 

Samsung Galaxy S8, Galaxy Note8 gibi özel bir telefoto fotoğraf lensine sahip değil ancak Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de olduğu gibi yazılım kullanımı ile sahte bulanıklık efekti elde edebiliyor. Ve Samsung bunu başarırsa şans Galaxy S8'in büyük ekranlı kardeşi Galaxy S8 +' da gülecek diyebiliriz. 

Whatsapp