Samsung Android Q İle Beraber One UI 2.0 Arayüzünü Duyurabilir

Android Q işletim sisteminin yanı sıra Galaxy S11 tanıtımı ile beraber Samsung'un One UI 2.0 arayüzünü yakın zamanda duyurması bekleniyor.

Samsung'un mevcut cihazlarında yer alan en güncel arayüzü One UI bildiğiniz üzere kullanıcıların daha pratik şekilde cihazlarını kullanabilmesi için geliştirilen Android işletim sistemi üzerinde çalışan özel bir arayüz olarak dikkat çekiyordu.

Google tarafından duyurulan Android Q işletim sistemi ile beraber kendi arayüzünü yenileme kararı alan Samsung bu kapsamda One UI 2.0 arayüzü ile beraber kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni ortaya çıkan bazı raporlara göre Samsung yeni işletim sistemi güncellemesini One UI 2.0 arayüzü ile beraber kullanıcıların beğenisine sunacak.

Yeni arayüzün Google tarafından sunulan bütün özellikleri içerisinde barındıracağı belirtiliyor. Ayrıca uygulamaların pil tüketimlerini detaylı gösteren yeni bir güç tüketim kontrol ekranının bu güncelleme ile beraber geleceği söyleniyor.

Geliştirilmiş özel izin denetimleri yenilenmiş genel arayüz tasarımlarının yanı sıra birçok performans iyileştirmesinin de bu arayüz ile beraber cihazlara geleceğini söyleyebiliriz. Bazı raporlarda Galaxy S11 serisinin kutudan One UI 2.1 arayüzü ile beraber çıkacağı belirtilse de bu arayüzün hangi farklı özellikler sunacağı şimdilik bilinmiyor. 

Whatsapp