Samsung Akıllı Saatler İçin Android 9 Pie Güncellemesi Yayınlandı

Samsung'un geliştirdiği giyilebilir cihazlardan bazılarına Android 9 Pie güncellemesi OTA üzerinden gönderilmeye başlandı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung geçtiğimiz aylarda ilk olarak Android telefonlarına Android 9 Pie işletim sistemi güncellemesini dağıtmaya başlamıştı. Telefonların ardından tabletleri için bu güncellemeyi dağıtan şirket şimdilerde Samsung Galaxy Watch, Gear S3 ve Gear Sport gibi farklı giyilebilir ürünlerine benzer bir güncellemeyi OTA üzerinden dağıtmaya başladı.

Dağıtılan yeni güncelleme Samsung'un geliştirdiği One UI arayüzünün yanında bir dizi yeni özellik ve geliştirmeleri de beraberinde getiriyor. Yeni saat arayüzleri ile kullanıcılara çok daha fazla alternatif sunan bu güncellemenin herkesi memnun edeceği düşünülüyor.

Güncelleme içerisinde yer alan sağlık özellikleri ile akıllı saatlerin sunduğu aktivite izleme ekranlarında da iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor. Eğer sizde bu akıllı saatlerden herhangi birini kullanıyorsanız cihazınıza yeni güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

One UI sayesinde yenilenmiş bir arayüz, daha iyi pil performansı, sağlık uygulamalarında çeşitli iyileştirmeler ve çok daha fazla saat arayüzüne sahip olacaksınız. Bu sebeple gelen güncellemeyi yüklemenizi tavsiye ediyoruz. Şuanda OTA üzerinden dağıtılan güncelleme Gear S3 için R760XXU2ESE3, Gear Sport içinse R600XXU1CSE2 yazılım sürümleri ile beraber geliyor.

Whatsapp