Samsung, ABD'de Samsung Pay'i kullananlara hediye çeki fırsatı sunuyor

Samsung Pay'i kullanarak 3 ödeme gerçekleştiren kullanıcılar ABD'de 30 dolar hediye çeki kazanacak

Son dönemde mobil pazarda açılan yeni kulvarlardan bir tanesi de mobil ilşletim sistemleri olurken, Apple, iPhone 6 / 6S modelleri ile 2014 senesinde sunduğu Apple Pay ile bu konuda da önder olmuştu.

Apple'a ilk cevap ise Samsung'dan geldi. Güney Kore devi firma, geçtiğimiz sene Mart ayında yeni amiral gemisi Galaxy S6'yı ve bu cihazın kavisli ekranlı versiyonu Galaxy S7 edge'yi duyurmuş ve ayrıca Samsung Pay adındaki mobil işletim sistemini de tanıtmıştı.

Samsung Pay önce Güney Kore ve Amerika Birleşik Devletleri'nde Samsung Galaxy kullanıcılarına sunulurken, kısa süre önce de dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'de kullanılabilir duruma gelmişti.

Firma, Samsung Pay kullanımını arttırmak için ilgi çekici kampanyalara da başvururken, geçtiğimiz ay hatırlanacağı üzere Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge kullanıcılarına bir fırsat sunmuş ve bu cihaz sahipleri ABD'de SAmsung Pay'i kullanduklarında 30$ değerindehediye çeki kazanmışlardı.

Samsung şimdi de benzer bir kampanya daha düzenledi. Firmanın önemli üst seviye modelleri olarak Samsung Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge, S6 edge+,S6 active, ve Note5 sahipleri ABD'de 15 Nisan ve 10 Mayıs tarihleri arasında 3 alışverişini Samsung Pay ile ödediklerinde 30 $ hediye çekinin sahibi olacaklar.

Samsung Pay hesaplarına eklenecek olan bu hediye çekici Best Buy, eBay, Game Stop ya da Regal Entertainment üzerinden kullanılabilecek.

Whatsapp