Samsung, ABD'de Refurbished olarak akıllı telefonlarını satmaya başladı

Samsung'un akıllı telefonları artık Refurbished olarak da ABD'de satışta...

Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy Note7, kötü bir şekilde pazara girdi. Geçtiğimiz ay başında duyurulan ve bir çok pazarda satışa sunulan Galaxy Note7'nin satışları batarya hatası nedeni ile durdurulurken, ayrıca satılan tüm Galaxy Note7 cihazların da değiştirilme kararı alındı.

Samsung, farklı haberlerle de karşımıza gelmeye devam ederken, şimdi de Refurbished cihazlarla gündemde. Apple bilindiği üzere bir süredir ABD pazarında Refurbished cihazlarını satışa sunuyor. Refurbished cihazlar, daha önce satılan ancak herhangi bir sebeple geriye dönerek, fabrika ortamında yenilenerek satışa sunulan modeller ve bu cihazlar için sadece 1 sene garanti veriliyor ve fiyatları da daha düşük olmakta.

Samsung da Apple gibi artık Amerika Birleşik Devletleri'nde akıllı telefon modellerini Refurbished olarak sunmaya başladı. Firmanın Refurbished cihazları arasında Galax S4, Galaxy S5, Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge yer alırken, ayrıca Galaxy Note 3 ve Galaxy Note 4 modelleri de bulunmakta.

Güney Kore devi firma Samsung Certified Pre-Owned Phones adında yeni bir bölüm üzerinden bu cihazları satışa sunuyor. 

Fiyatlara baktığımızda Galaxy S6 edge 32GB versiyon 449$ ve 64GB versiyon da 499$ olarak satın alınabiliyor. Bu cihazların normal satış fiyatları 649$/ 672$ olmakta. Galaxy S6 32GB ise 399$ olurken, bu akıllı telefonun 64GB versiyonunun fiyatı ise 449$ olarak belirlenmiş.

Whatsapp