Samsung, 6GB RAM / 128GB ROM seçeneği ile Galaxy Note7'yi sunacağını doğruladı

Samsung'un daha yüksek özelliklere sahip Galaxy Note7 modeli firma tarafından doğrulandı...

Samsung, 2 Ağustos tarihinde merakla beklenen Unpacked etkinliğini gerçekleştirirken, üst seviye donanım özellikleri içeren yeni Galaxy Note7 akıllı telefonunu resmi olarak duyurdu. Bu yeni akıllı telefon iki yanı kavisli ekranı ve suya dayanıklı tasarımı ile de dikkatleri üzerine çekti.

Samsung'un yeni akıllı telefonunun 6GB RAM ile sunulacağı iddiaları daha önce gelse de ne yazık ki cihaz sadece 4GB RAM ile duyuruldu. Ancak bir süredir, Galaxy Note7'nin hem 6GB sistem belleği hem de 128GB dahili veri kapasitesi içeren bir versiyonu hakkında bilgiler gelmekte.

Samsung'un Güney Kore, Seul'de düzenlediği Galaxy Note7 çıkış etkinliğinde Samsung Mobile'ın başında olan isim Koh Dong-jin, 6GB RAM ve 128GB ROM içeren Galaxy Note7 versiyonunu sunma planlarının olduğunu doğruladı. Ancak görünen o ki bu versiyon sadece dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'de sunulacak.

Korea Herald üzerinden gelen habere göre Çin pazarında yüksek sistem belleği ve dahili veri kapasitesi içeren modellerin mücadelesi oldukça çetin geçerken, firma da bu cihazlardan geri kalmak istemiyor ve global pazarda 4GB / 64GB olarak sunulacak olan Galaxy Note7 Çin'de ise 6GB / 128GB olarak satışa çıkacak.

Diğer özellikler ise her iki versiyon için aynı kalacak. 5.7" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD iki yanı kavisli ekran, Samsung Exynos 8890 yonga seti, 12MP OiS destekli arka kamera, 5MP ön kamera, Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi özellikleri ile geliyor.

Whatsapp