Saf Altın Kaplamalı Samsung Galaxy Note 9 Duyuruldu

Geçtiğimiz haftalarda duyurulan Galaxy Note 9'un 1 KG saf altın ile kaplanmış özel bir sürümü bugün resmi olarak Rus merkezli bir firma tarafından duyuruldu.

Samsung, 9 Ağustos'ta düzenlediği büyük bir etkinlik ile merakla beklenen yeni büyük ekranlı amiral gemisi telefonu Galaxy Note 9'u 128 GB varyantı için 999 $ fiyat etiketi ile duyurmuştu. Arka ve önde tarafta Gorilla Glass 5 cam koruması ile gelen telefonda dört farklı renk seçeneği bulunuyordu.

Rusya'da bulunan lüks akıllı telefon şirketi Caviar yeni Note 9'un fiyat ve görünümünün yeterince gösterişli olmadığına karar vermiş olmalı ki Galaxy Note 9'un arka tarafına 1 kilo saf altın ile özel bir kaplama yaptı. Yanlış okumadınız Rusya merkezli firma 1 kilo saf altın ile Galaxy Note 9'un özel bir varyantını duyurdu. Samsung Galaxy Note 9 Fine Gold Edition olarak duyurulan bu cihaz temelde Note 9 modelini sunarken arka tarafta 1 kilo saf altın ile birlikte geliyor.

Rus özelleştirme şirketi ayrıca timsah derisi gibi farklı materyaller ile Note 9'a farklı bir hava katarak satışa sunmuş durumda. Dilerseniz yüksek ücretler ödeyerek farklı Note 9 varyantlarını bu firma üzerinden satın alabiliyorsunuz. Rusya'nın altın logosu da dahil olmak üzere farklı şekillere ve kaplamalara sahip Galaxy Note 9 modellerini kullanılan malzemeye göre 3.000 € civarında bir fiyat etiketi ile satın alabiliyorsunuz.

Şuan için saf altın kaplamalı Galaxy Note 9 varyantı 60.000 $ / 50.000 € fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda. Eğer cihazın 512 GB dahili depolama alanına sahip saf altın kaplamalı varyantını satın almak istiyorsanız 1000 $ / € 1.000 daha fazla ödemeniz gerekiyor.

Whatsapp