S9 ve S9 Plus Yeni Android 9 Pie Beta Güncellemesini Almaya Başladı

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus için bugün itibariyle yeni Android 9 Pie beta güncellemesi yayınlanmaya başladı.

Samsung bugün S9 ve S9 Plus için yeni bir Android 9 Pie beta güncellemesi yayınlamaya başladı. Güncelleme şuan için beta programı kapsamında yer alan bütün kullanıcılara kademeli bir şekilde gönderilmeye başladı. Eğer sizde İngiltere, Fransa, Polonya ve Almanya'da yaşıyorsanız veya oradan alınmış bir cihazı beta programına dahil ettiyseniz ayarlar menüsünden sistem güncellemelerini kontrol edebilirsiniz.

Dağıtılan yeni S9 ve S9 Plus Android 9 Pie beta güncellemesi S9 için G960FXXU2ZRLF yazılım sürümüne sahipken S9 Plus için G965FXXU2ZRLF yazılım sürümü ile beraber geliyor. Güncellemenin boyutunun ise 324 MB olduğu görülüyor. Kararlı sürüm güncellemesinin önümüzdeki yılın başlarında dağıtılacağı bilgisi daha öncesinde şirket tarafından paylaşılmıştı. Umarız bir sürpriz yaparak Samsung merakla beklenen Android 9 güncellemesinin kararlı sürümünü bu ay içerisinde dağıtır.

Güncelleme değişiklik listesine baktığımız zaman telefon uygulamasında meydana gelen çökme sorunları, Bluetooth bağlantı sorunları ve kaydırma hareketlerinde yaşanan sorunlar gibi birçok sorunun bu güncelleme ile beraber düzeltildiğini görüyoruz.

Güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızda bulunan dosyaların bir yedeğini almayı ihmal etmeyin. Herhangi bir sorun karşısında yedek dosyalarınızı geri yükleyebilirsiniz. Ayrıca güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun.

Whatsapp