S8 Serisi ve Note8'in Android 9 Güncellemesini Ne Zaman Alacağı Belli Oldu

Samsung Galaxy S8, S8 Plus, Note8 ve Note9 modellerinin ne zaman Android 9 Pie güncellemesi alacağı resmi bir liste ile beraber ortaya çıktı.

Samsung, 2018 yılının amiral gemisi modelleri olan S8, S8 Plus ve Note8 modelleri için yakın zamanda Android 9 Pie üzerinde çalışan One UI arayüzünü sunmaya hazırlanıyor. Ortaya çıkan yeni bir liste Galaxy S8, S8 Plus, Note8 ve Note9 gibi modellerin Android 9 Pie güncellemesini ne zaman alacağını açık bir şekilde gösteriyor.

Daha önce sızdırılan listelerde cihazların tam olarak hangi tarihte güncellemeleri alacağı belirtilmezken bu seferki listenin Samsung'un resmi Türkiye sitesinde paylaşıldığını söylememiz gerekiyor. Yani aşağıdaki görselde yer alan tarihlerin tamamen gerçek olduğunu söyleyebiliriz. Elbette yapılan testler sonucunda ortaya çıkan hatalar sebebiyle güncellemelerin belirtilen tarihlerden biraz daha ileri bir tarihe sarkma durumu olduğunu unutmamak gerekiyor.

Paylaşılan listeye göre Samsung Galaxy S8, S8 Plus ve Galaxy Note8 modelleri 15 Şubat 2019’da Android 9 güncellemesini resmi olarak almaya başlayacak. Diğer taraftan Galaxy Note9 kullanıcılarının ise 15 Ocak 2019’da güncellemeyi alacağı belirtiliyor. Listede belirtilen cihazlar arasında S9 ve S9 Plus modellerinin güncellemeyi aldığı görülüyor.

Samsung Türkiye'nin paylaştığı bu listedeki tarihlerde sadece Türkiye'de güncellemelerin dağıtılabilir. Bu sebeple Avrupa'da yaşayan kullanıcılar güncellemeleri daha erken alabilir. Eğer S9 veya S9 Plus kullanıyorsanız telefonunuzun ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek sizde Android 9 Pie güncellemesini kontrol edebilir ve cihazınıza indirebilirsiniz.

Whatsapp