Rugged Cat S31 resmi olarak tanıtıldı

Caterpillar firması dayanıklılığı ile birlikte ön plana çıkacak olan yeni akıllı cep telefonu modeli Cat S31'in duyurusunu resmi olarak gerçekleştirdi.

Akıllı telefon sektöründe teknik anlamda çok güçlü telefonlar yada tasarım anlamında şıklık yaratmak yerine zorlu koşullara karşı dayanıklılık sergileyen modeller geliştiren Caterpillar firması, Cat S31 olarak isimlendirdiği yeni cep telefonu modelini tanıttı. 

4.7 inç genişliğinde olan ve 720p çözünürlüklü görüntüler oluşturabilen Gorilla Glass 3 teknolojiki dokunmatik ekran üzerinde şekillenen cihazın bu ekranı ıslak yada eldivenli parmaklarla rahatça çalışabiliyor. 35 dakika boyunca 1.2 metre derinliğindeki suda rahatça çalışabilen cihaz, yine 1.8 metreden beton gibi sert alana düştüğünde sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

4000 mAh güç depolayabilen bir bataryadan gücünü alan cihaz, geniş bataryası ile birlikte sizlere muhteşem bir şarj deneyimi sunarken uzun süreli şarj sıkıntısını ortadan kaldırmayı başarıyor. Kutusundan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkan cihazın arka yüzünde 8 MP ve ön yüzünde 2 MP çözünürlüğündeki kamera bulunacakken, 2 GB kapasitesindeki RAM bellek ve 16 GB kapasitesindeki depolama alanıyla birlikte geliyor.

Henüz sadece Amerika Birleşik Devletleri sınırları içerisinde satın alabileceğiniz cihazın satış fiyatı 330 dolar olarak belirlenirken, şirketin resmi web sitesi üzerinden sipariş verilerek elde edilebiliyor.

Dört çekirdekli Qualcomm MSM8909 yonga setinin kalbini oluşturduğu cihazın, performans olarak çok iyi olamasa da birçok işlemi yerine getireceğini söylemeliyiz.

Whatsapp