ROME: Total War oyunu Apple'ın iPad tablet modelleri için yayınlandı

ROME: Total War oyunu, artık Apple'ın iPad tablet modellerinde de oynanabilir.

Son dönemde akıllı telefon ve tablet kullanımı artmaya devam ederken, internet trafiğinde de artık bu mobil cihazlar PC segmentinin önüne geçti. Donanım olarak ise eskisine göre çok daha güçlü donanım özelliklerinin tabletlerde yer alması, PC dünyasının önemli oyunlarının da bu platforma taşınmasına neden oluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=lxDL2VtkTnk

PC oyuncularının en çok ilgi gösterdiği oyunlardan birisi de Total War olurken, farklı medeniyetlerin karşı karşıya geldiği, birbirinden eşsiz savaşların yaşandığı atmosferi sunan oyunun da farklı çeşitleri gelmişti. Roma İmparatorluğunu konu alan versiyon ise ROME: Total War olurken, bu oyun şimdi de tabletlerde oynanabilecek.

Şu anda ilk olarak Apple'ın iPad tablet modelleri için sunulan oyun ülkemizde Apple App Store üzerinden 26.99TL fiyat etiketi ile satın alınabiliyor. Ancak Türkçe dil desteğinin yer almadığını en başta belirtelim.

ROME: Total War oyununun toplam dosya büyüklüğü ise 3.98GB olurken, oyunu yükleyebilmek için cihazın iOS 9 ya da daha üstü bir iOS mobil işletim sistemi sürümünde olması gerekli. Şu an için iOS platformunda sadece iPad tablet modelleri için ROME: Total War oyunu sunulurken, bu tabletler iPad Air ya da üstü modeller, iPad Mini 2 ya da üstü modeller, iPad Pro modelleri olarak belirlenmiş.

Eğer siz de Total War serisini seviyorsanız, ayrıca uyumlu iPad modellerinden birisine sahipseniz, BURADAN oyunun Apple App Store sayfasına ulaşabilir ve oyunu satın alarak, indirebilirsiniz.

Whatsapp