Rogers Operatörü Galaxy J3 2016 İçin 27 Ekimde Android 7.0 Nougat Güncellemesi Verecek

Kanada merkezli Rogers operatörü Samsung Galaxy J3 2016 için 27 Ekimde Android 7.0 Nougat güncellemesini vereceğini açıkladı.

Kanada'daki Samsung Galaxy J3 2016 kullanıcıları için çok yakında Android 7.0 Nougat güncellemesi dağıtılmaya başlanacak. Bildiğiniz üzere Galaxy J3 2016 modeli şuanda Android 6.0.1 Marshmallow ile çalışıyor.

Kanada merkezli Rogers operatöründen gelen açıklamaya göre Galaxy J3 2016 Android 7.0 Nougat güncellemesi 27 Ekim'den itibaren kullanıma sunulacak. Android Nougat güncellemesi cihazınıza geldiğinde bir bildirim alacaksınız. Dilerseniz Ayarlar - Telefon Hakkında - Yazılım kısmına giderek güncellemeyi kendiniz kontrol edebilirsiniz.

Galaxy J3 2016 için gelecek olan Android 7.0 Nougat güncellemesi ile beraber telefona tek ekranda çoklu uygulama modu, birkaç performans iyileştirmesi, daha iyi pil ömrü, yeniden tasarlanmış bildirimler ve daha pek çok özellik gelecek. Bazı hata düzeltmeleri de mutlaka bu büyük güncelleştirmeye dahil edilecektir.

Ayrıca bildiğiniz üzere Android 8.0 Oreo güncellemesi geçtiğimiz haftalarda Google tarafından resmi olarak dağıtıldı. Maalesef Galaxy J3 2016 modelinin Android Oreo güncelleme alma şansı bir hayli zayıf görünüyor. Çünkü Android 6.0 ile çıkan orta seviye bir Samsung cihazı olduğu için Android 7.0 Nougat güncellemesi bu cihazın son güncellemesi olacaktır.

Güncelleme geldiği zaman yüklemeden önce cihazınızda en az % 50 civarında şarj olduğundan emin olun. Aksi takdirde güncelleme sırasında cihazınız kapanırsa cihazınız için kötü durumlar meydana gelebilir. Güncellemeyi WiFi bağlantısını kullanarak indirmenizi öneriyoruz.

Whatsapp