Resmi Motorola Distribütörü, Piyasaya Sürülmeden Önce Moto X4 Görüntülerini Paylaştı

Moto X4'ün bu sefer ki görüntüleri, markanın resmi distribütörü tarafından internet üzerinde paylaşıldı.

Motorola'nın duyurusu yaklaşan yeni akıllı telefonu Moto X4, halihazırda bir çok sızıntı ve söylenti ile haberimize konu olmuştu. Ancak bı sızıntıların neredeyse hepsi üçüncü taraf kaynaklardan gelmişti. Şimdi, yeni bir sızıntı ortaya çıktı ve bu sefer ki sızıntı doğrudan resmi bir kaynak üzerinden geliyor.

İran'da resmi Lenovo ve Motorola distribütörü olan HomaTelecom instagram hesabı üzerinden, Motorola Moto X4 akıllı telefonun birkaç resmini paylaştı.

Bu görüntülerle ortaya konan tasarım, şimdiye kadar Moto X4'ün görseli olduşu iddia edilen görüntülerdeki ile aynı çizgide tasarıma sahip. Markanın resmi İran distribütörü tarafından sızdırılan bu yeni görüntüler Motorola Moto X4'ün 2.2 gHz octa çekirdekli yonga seti, 5.2-inç ekran, 3GB RAM / 4GB RAM seçenekleri ve 3.000 mAh batarya gibi temel özelliklerini de doğruluyor.

Motorola Moto X4'ün 24 Ağustos tarihinde Brezilya'da düzenlenecek özel bir etkinlikte resmi olarak açıklanması bekleniyor. Motorola Moto X4, Kuzey Amerika, Avrupa ve Latin Amerika'da, 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı özelliğine sahip olacak. Asya Pasifik bölgesinde ise 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı olan versiyon satışa sunulacak.

Whatsapp