Resmi duyuru olmadan Moto E3 Power akıllı telefon pazarda yerini aldı

Lenovo'nun yeniMoto E3 Power akıllısı bataryası ile dikkat çekiyor...

Lenovo çatısı altında faaliyetlerini devam ettiren Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji devi Motorola, bu sene bir çok yeni model sunarken, son olarak geçtiğimiz ay içerisinde firmanın giriş seviyesi modeli olarak duyurulan Moto E3 karşımıza geldi. Bu yeni akıllı telefon bu ay içerisinde de bazı pazarlarda satışa sunulmuştu.

Diğer taraftan kısa bir süre önce de Moto E3 Power olarak yeni bir Moto E3 versiyonu hakkında bilgiler gelmişti. Wi-Fi sertifikasyon sürecinde ortaya çıkan bu yeni akıllı telefon 2.750mAh batarya ile görünürken, cihaz sessiz sedasız Hong Kong'da satışa sunuldu.

Ancak Wi-Fi sürecinde görünen 2.750mAh bataryanın aksine yeni Moto E3 Power akıllı telefon 3.500mAh batarya ile pazara sunuldu.

Moto E3 Power akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. 8MP arka kamera içeren cihazın Selfie kamerası de 5MP olarak gelirken, Moto E3 Power gücünü ise 1Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili MediaTek MT6735P yonga setinden almakta.

Akıllı telefonun sistem belleği 2GB olarak belirlenmiş ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB olarak geliyor. Moto E3 Power akıllı telefon Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve ayrıca 4G LTE, çift SIM kart desteği de sunmakta.

Moto E3 Power, Hong Kong fiyatı ise HKD 1,098 / $141 olarak belirlenmiş.

Whatsapp