Resmi Davetiye, Daha Önce Görülmemiş bir Asus ZenFone 4 Cihazı Gösteriyor

Asus'un önümüzdeki günlerde yapmayı planladığı tantuni etkinliklerine dair yeni etkinlik davetiyesi görseli ortaya çıktı.

Asus'un uzun zamandır heyecanla beklenen ZenFone 4 serisinin piyasaya sürülmesi için planlanan tanıtım etkinliği ile ilgili daha önce bir davetiye ortaya çıktı ve buna göre 19 Ağustos tarihinde yeni akıllı telefon duyurularının yapılacağı kesinleşti. Bununla birlikte, Asus tarafından 17 Ağustos tarihinde düzenlenecek bir tanıtım etkinliğinin de davetiyesi ortaya çıktı. 

Davetiyenin merkezindeki kişi, şirketin Asya Pasifik marka büyükelçisi olan aktör Gong Yoo, daha önce Asus Taiwan'ın Facebook sayfasında bir yarışmada takdim edilmişti. Dolayısıyla, şirketin bu pazarlama kampanyasında, 19 Ağustos tarihinde yalnızca Filipinler'de yerel bir lansman olacağına inanıyoruz, 17 Ağustos tarihi ise ZenFone 4'ün dünya geneli için tanıtım etkinliğine sahne olacak. 

Ancak burada asıl ilginç olan şey, şirketin duyurusu yapılacak akıllı telefon modellerinden birini, davetiyede tam manası ile gösteriyor olması. Resimdeki cihazın gövdesinde ZenFone 4 Max ve Pro'da gördüğümüz gibi bir kamera çıkıntısı bulunmadığından bu cihazın normal ZenFone 4 olduğunu düşünüyoruz.

Bunun tek bir cihaz için tanıtım etkinliği olup olmayacağı ya da Asus'un uzun süredir ertelenen ZenFone 4 serisinin tümünün tanıtımına sahne olacağı henüz belli değil. Sonuç ne olursa olsun, beş değişik modelin nihai bir sürümününn tanıtılacağını tahmin ediyoruz: ZenFone 4, ZenFone 4V, ZenFone 4 Pro ve ZenFone 4 Selfie olmak üzere yeni ZenFone 4 serisinin tanıtılacağı tahmin ediliyor. Asus, ZenFone 4 Max'i daha önce tanıtmıştı. 

Ancak, Roma'daki 21 Eylül etkinliğine yönelik sızdırılan bir davete göre şirketin daha önce Avrupa'da ayrı bir tanıtım etkinliği planına sahip olduğunun belirtilmesi gerekiyor. Tanıtım etkinlikleri sıralaması göz önüne alındığında, Avrupa'daki tüketicilerin Asus ZenFone 4 serisine sahip olmak için daha fazla beklemesi gerekecek gibi görünüyor. 

Whatsapp