Remo Photo Recovery Fotoğraf Geri Getirme Yazılımı

Bu eşsiz yazılım ile silinen ya da kaybolan dosyalarınızı geri getirmek oldukça basit. Kullanıcı dostu arayüzü, sunduğu bir çok önemli özellik ile  Remo Photo Recovery Software detayları sizlerle.

Artık teknoloji meraklıları birbirinden farklı cihaz ile birbirinden farklı dosya formatları ile hayatlarının her anını kaydediyor. İster çocuğunuzun ilk adımlarını, ya da mezuniyet töreni, ister arkadaşlarınız ile mutlu bir gününüzü ölümsüzleştirmek için akıllı telefon, tablet, fotoğraf makinesi gibi sayısız çeşitteki elektronik cihaz kullanabilirsiniz. Zaman hep ileri doğru gittiğinden bir daha o anları yaşamak mümkün olmazken, işte bu anların yer aldığı dosyaların da önemi oldukça fazla.

Elektronik ortamda saklanan dosyalar, herhangi bir sebep ile kaybolabilir, silinebilir ya da zarar görebilir. İşte tam da bu anda ihtiyacınız olan tek şey Remo Photo Recovery Software. Bu eşsiz yazılım ile silinen ya da kaybolan dosyalarınızı geri getirmek oldukça basit. Kullanıcı dostu arayüzü, sunduğu bir çok önemli özellik ile  Remo Photo Recovery Software sizi büyük dertlerden kurtarabilir.

Remo Photo Recovery Software ile fotoğraf, video ya da ses dosyalarınızı sorunsuz olarak geri getirebilirsiniz. Canon, Nicon gibi tüm DSLR’lardan RAW uzantılı dosyaları için tam destek sunar. Diğer taraftan SD kartlar, sabit diskler ya da USB sürücülerde yer alan dosyalarınız için de Remo Photo Recovery Software’i kullanabilirsiniz. Yazılımın sahip olduğu derin arama motoru sayesinde silinen ve kaybolan dosyalarınızı tekrar geri alabilirsiniz. Bu yazılım hem Windows hem de Mac platformlarında sorunsuz olarak çalışabilmektedir.

Uygun fiyatı ile dikkat çeken Remo Photo Recovery Software’i ayrıca ücretsiz olarak deneme imkanına da sahipsiniz. Hem Windows hem de Mac için indirebilir ve silinen ya da kaybolan dosyalarınızı taratabilir ve görüntüleyebilirsiniz. Ancak bu dosyaları geri getirmek istiyorsanız ücretli sürümleri edinmeniz gerekiyor.

Ödüllü bir yazılım olan Remo Photo Recovery Software video, müzik ve diğer tüm medya dosyalarınız için sizlere destek sunmakta.

Herhangi bir kamera ya da depolama cihazı içerisinde silinen ya da kaybolan dosyalarınız zahmetsizce birkaç adım ile geri getirilebilir. Yazılım 300’den fazla dosya tipi için destek sunarken, yapmanız gereken tek şey Windows ya da Mac için yazılımı indirmek ve bilgisayarınıza kurmak.

Neden Remo Photo Recovery Software (Windows)?

Bilgisayarınızda, kameranızda, herhangi bir sabit diskte, USB sürücüde yer alan dosyalar büyük ihtimal ile kopyası olmayan dosyalardır. Bu durumda da bu dosyaların hayati öneme sahip olması kaçınılmaz. Günümüzde her ne kadar bu cihazlar gelişen teknoloji ile çok daha güvenilir olsa da bu cihazlarında yer alan dosyalarınızın silinmeyeceği ya da kaybolmayacağı anlamına gelmiyor.

Remo Photo Recovery Software (Windows) nasıl yardım edebilir?

Ne şekilde olursa olsun, ister dosyanızı yanlışlıkla silin, ister dosyalarınızı unutarak cihazınızda format atın, ya da diğer bir neden ile herhangi bir hata nedeni ile dosyalarınız silinsin ya da kaybolsun, dosyalarınız geri getirmek en önemli sorun olarak karşınıza çıkar. Tam da bu anda sizlerin ihtiyacı olan yazılım ise Remo Photo Recovery Software. Bu yazılım ile silinen ve kaybolan dosyalarınızı tarayarak, istediğiniz dosyayı tekrar geri getirebilirsiniz.

Remo Photo Recovery Software’i kullanmak için teknik bilgiye sahip olmak da gerekmiyor. Ücretsiz olarak deneyebileceğiniz yazılım ile dosyaları taratabilir ve görüntüleyebilirsiniz. Geri getirmek için ise lisanslı bir sürüme sahip olmanız gerekmekte.

Sürümleri Kıyaslayın

Remo Recover (Windows) - Basic Edition

Bu sürüm silinmiş ve kaybolmuş dosyaları aratıp geri getirmenizi sağlar.

Remo Recover (Windows) - Media Edition

Bu sürüm ise Basic Edition’a ek olarak fotoğraf, video ve ses dosyaları gibi medya formatları için daha gelişmiş destek sunar. Ayrıca dijital fotoğraflarda yer alan RAW dosyalarını da geri getirebilirsiniz.

Remo Recover (Windows) - Pro Edition

Bu sürüm Media Edition’e ek olarak daha gelişmiş özelliklerle sizlere sunuluyor. Sadece silinmiş ve kaybolmuş dosyalarla sınırlı kalmadan, yanlışlıkla bölmeler ayrılmış format işlemi görmüş bölümleri hasar görmüş ya da silinmiş cihazlar üzerinde de dosya geri getirme işlemi uygulanabilir.

Remo Photo Recovery Software’i denemek ve ya satın almak için yapmanız tek şey BURADAN siteye ulaşmak.

Sistem Gereksinimleri:

  • En az 1.2Ghz saat hızında çalışan Intel ya da AMD işlemci
  • 512MB RAM (1GB ya da daha üstü önerilir)
  • Minimum 50GB (100GB önerilir) boş depolama alanı
  • 1024x768 ya da daha üstü çözünürlük
  • 64MB ya da daha üstü bellek içeren ekran kartı
  • Windows 10, 8, 7, Vista, XP, Server 2003-2008 işletim sistemi

Remo Photo Recovery Software’i nasıl kullanacağım?

1-) Yapmanız gereken ilk adım demo ya da lisanslı sürüm olarak yazılımı indirmek ve bilgisayarınıza kurmak.

2-) Remo Photo Recovery Tool’u bilgisayarınız üzerinden çalıştırarak, Recovery photos’a tıklıyoruz.

3-) Çalışmak isteğiniz sürücüyü seçtikten sonra Scan seçeneğine tıklayarak, arama işlemine başlıyoruz.

4-) Tarama işlemi tamamlandıktan sonra yazılım sayfasında geri getirilmeye hazır olan fotoğraflar dosya tipi ve veri görünümü olarak karşımıza geliyor.

5-) Ayrıca ön izleme ile geri getirilen fotoğrafların durumu da kolayca görülebiliyor.

6-) En son olarak da kaydet seçeneğini kullanarak, bu önemli dosyalarınıza tekrar sahip olabiliyorsunuz.

SONUÇ

 Sonuç olarak silinen ya da kaybolan dosyalarınızı geri getirmek için mükemmel çözüm Remo Photo Recovery Software. Bu yazılımın Basic Edition sürümü 39.97$, Media Edition sürümü 49.97$ ve Pro Edition sürümü ise 99.97$ olarak satın alınabilir. Siz de o önemli dosyaları geri getirmek istiyorsanız Remo Photo Recovery sitesinden detaylara ulaşabilir ve bu eşsiz yazılımı satın alabilirsiniz.

Whatsapp