Redmi'nin Snapdragon 855 Telefonu, Pop-up Kamera Kullanmayacak

Redmi'nin duyurusu yaklaşan Snapdragon 855'li akıllı telefonu, pop-up selfie kameraya sahip olmayacak.

Xiaomi'nin kurucusu, başkanı ve CEO'su olan Lei Jun, 2019 Bahar Festivali'nin başlarında, Redmi'nin en yeni Snapdragon 855 yonga setine sahip bir akıllı telefonu piyasaya sunacağını açıklamıştı. Ancak o zamanlarda, bu cihaz hakkında çok fazla bir detay açıklanmadı. Daha sonra, Redmi'nin bu cihaz için açılır kamera kullanacağına dair yaygın söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Bu, oldukça garipti, çünkü Xiaomi, şimdiye kadar pop-up kamera tasarımını hiç kullanmadı. Bugün ise Lu Weibing, bu söylentilere,  "olmayacak" şeklinde bir cevap verdi. 

Lu Weibing, “Redmi Bağımsızlık Bildirgesi” nde, markanın amiral gemisi ürünü için yüksek kalite ve iyi değere odaklanacağını vurguladı. Ayrıca, şirketin pahalı ürünlere savaş açtığını da belirtti. Lu Weibing, fiyat performans oranı yüksek cihazlara odaklacaklarını belirtti.

"Asimetrik bilgilerle kar elde etmeye istekli değiliz ve kullanıcıların uzun süreli kullanımın maliyetini karşılamasını istemiyoruz. Tüketici elektroniğinin asla bir lüks olmadığını düşünüyoruz. Biz, bir rünlerimizin kalitesini tanımlamak için hiçbir zaman fiyatı kullanmadık. Ürünlerimizin artılarını ve eksilerini belirlemek için sadece kaliteyi kullanıyoruz." 

Yeni Redmi akıllı telefonu şirketin, Qualcomm Snapdragon 855 yonga setine sahip ilk amiral gemisi akıllı telefonu olacak. Ancak şimdiden kesin olan bir şey var ki, maliyeti düşük olacak ve dört gözle beklemeye değer bir kaliteye sahip olacak.

Whatsapp