Redmi, Snapdragon 855 Yonga Setine Sahip Amiral Gemisi Üzerinde Çalışıyor

Xiaomi markası altında alt ve orta seviye telefon modelleri ile öne çıkan Redmi serisi, kendi markası ile Snapdragon 855 yonga setine sahip amiral gemisi modelleri de sunmaya hazırlanıyor.

Xiaomi'nin alt markası Redmi, Redmi Note 7'nin başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinden sonra, yaklaşmakta olan Redmi Note 7 Pro ve başka bir amiral gemisi telefonu için çalışmalarını hızlandırdı. Evet doğru okudunuz! Redmi, bu yıl piyasaya sunulması planlanan Snapdragon 855 yonga setine sahip, amiral gemisi bir akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor. 

Lu Weibing, Weibo üzerinde, Redmi ekibinin Xioami'nin Shenzhen Ar-Ge Enstitüsü'ndeki bir fotoğrafını yayınladı ve paylaştığı fotoğrafta, bir marka olarak Redmi'nin geleceğini ve duyurusu yaklaşmakta olan akıllı telefon modellerini tartıştıklarını belirtti. Lu Weibing, özellikle,iki telefon hakkında ayrıntılı olarak konuştuklarını söyledi; bu, şirketin orta seviye dışına çıkacağı ve premium pazar segmentine gireceği anlamına geliyor.

Şimdilik, Redmi'nin amiral gemisi akıllı telefonu ile ilgili olarak hiçbir detay açıklanmadı, bu nedenle, Qualcomm'un en yeni ve en güçlü Snapdragon 855 yonga setine sahip olması dışında Redmi'nin amiral gemisi telefonu hakkında hiçbir şey bilmiyoruz.

Whatsapp