Redmi Pro 2, Snapdragon 855 ve Pop-up Kamera İle Geliyor

Redmi'nin ilk amiral gemisi akıllı telefonu Redmi Pro 2'nin Snapdragon 855 yonga seti ve pop-up selfie kameraya sahip olacağı iddia ediliyor.

Redmi markası, Xioami'nin giriş seviyesi akıllı telefon markasıydı, ancak şimdi bağımsız bir marka olduğu gibi, aynı zamanda bir de Snapdragon 855 yonga seti ile çalışan amiral gemisi de dahil olmak üzere üst düzey akıllı telefonlar geliştirmeyi hedefliyor. Ve şimdi, Weibo'da paylaşılan aşağıdaki görüntüdeki cihaz Redmi Pro 2 olabilir.

Akıllı telefonda, çentiksiz ve ön kamera için bir delik bulunmayan ekran yer alıyor. Bu da cihazın, pop-up selfie kameraya sahip olacağını gösteriyor. Bu tanıma uyan bir cihaz, son zamanlarda Xiaomi CEO'su Lei Jun'un elinde görülmüştü.

Önceki Redmi Pro 2 sızıntıları, Redmi Note 7'ye benzer bir 48MP kameraya işaret ediyordu, ancak Weibo üzerinde paylaşılan görüntü, üçlü bir arka kamera kurulumunu gösteriyor ve bu da Redmi için bir ilk olacak.

Görüntü üzerindeki açıklamaya göre Redmi Pro 2, Redmi markası için bir başka ilk olarak ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip olacak. Bir süredir söylentilerde, ekran içi parmak izi okuyucusu olan bir Redmi akıllı telefonundan (Redmi X, Redmi Note 7 Pro) bahsediliyor, ancak şu ana kadar hiçbir iddia doğrulanmadı.

Whatsapp