Redmi Note 8 Pro Dikkat Çeken Bir AnTuTu Puanı Almayı Başardı

Xiaomi'nin yeni orta seviye cihazı Redmi Note 8 Pro'nun AnTuTu uygulamasından aldığı dikkat çekici puan ortaya çıktı.

Xiaomi'nin alt markası Redmi tarafından önümüzdeki hafta duyurulması beklenen Redmi Note 8 ve Redmi Note 8 Pro modelleri şimdiden milyonlarca kişi tarafından merakla bekleniyor. Redmi'nin önemli isimlerinden Lu Weibing yaptığı paylaşımlar ile 64 MP ana kameraya sahip telefonun bazı önemli detaylarını da ortaya çıkarmış oldu.

Neredeyse Kirin 810 işlemcisi ile benzer bir performans ortaya koyan MediaTek üretimi 12 nm Helio G90T yonga setini kullanan Redmi Note 8 Pro modeli sahip olduğu özel soğutma sistemi sayesinde oyunlarda daha serin ve performanslı bir şekilde çalışabilecek. Redmi Note 8 Pro AnTuTu uygulamasından 283.333 puan alarak ne kadar güçlü bir telefon olduğunu gösteriyor.

Redmi Note 8 serisinin 29 Ağustos'ta ilk olarak Çin'de duyurulması bekleniyor. Ülkemizde de resmi olarak cihazlarını satan Redmi markasının bu yeni modellerini kısa süre içerisinde Türkiye pazarında göreceğimizi düşünüyoruz. Redmi Note 7 serisini dünya üzerinde 20 milyondan fazla satmayı başaran şirketin Redmi Note 8 serisi ile benzer bir başarıyı yakalayacağı düşünülüyor. Genellikle uygun fiyata iyi donanım özellikleri sunan Redmi markasının Note 8 ve Note 8 Pro modelleri ile yine gönülleri fethedeceğini düşünüyoruz.

Whatsapp