Redmi Note 6 Pro detaylandırıldı

Xiaomi firmasının geliştirdiği Redmi Note 6 Pro modelinin içereceği tüm teknik detaylar neredeyse kamuoyuna sızdırıldı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi olarak karşımıza çıkan Xiaomi markası, her geçen gün daha popüler bir hal almaya ve yeni cihazlarını tanıtmaya devam ediyor. Bu bağlamda gelişmelerini sonlandırmayıp yeni akıllı telefon modeli Redmi Note 6 Pro üzerinde çalışan şirket, cihaza ait belli başlı sızıntıları vermeye başladı.

Xiaomi firması bu cihaza ait tüm bilgileri ve cihazın üzerindeki sır perdesini Eylül ayında kaldırmayı ve resmi tanıtımı gerçekleştirmeyi hedeflerken, Redmi Note 6 Pro modelinin Snapdragon 660 yonga setinden güç alacağı ortaya çıktı. Çin'in en popüler sosyal ağ sitesi olan Weibo üzerinden bu bilgilere erişilirken, cihazın 3 GB ve 4 GB olmak üzere iki farklı RAM bellekli sürümünün bulunacağı söyleniliyor.

3 GB kapasiteli RAM belleği içeren sürümde cihazın 32 GB depolama alanın yer alacağı söylenilirken, 64 GB'lı depolama alanına sahip olan modelde ise 4 GB kapasitesindeki RAM bellek seçeneği yer alacak.

Tam olarak gelen sızıntılara göre şirket cihazın tanıtımını 26 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilecekken, fiyat etiketinin ise büyük olasılıkla 250 Euro olacağı ve oldukça önemli satış rakamlarına ulaşacağı düşünülüyor. Ülkemizde de satışa sunulacağını düşündüğümüz Xiaomi Redmi Note 6 Pro modeli bakalım nasıl bir ilgiyle karşı karşıya kalacak?

Whatsapp