Redmi Note 5 Pro'nun ilk Canlı Görseli Sızdırıldı

Xiaomi'nin bugün Hindistan'da tanıtması beklenen yeni akıllı telefonu Redmi Note 5 Pro'nun internete sızdırılan ilk canlı görseli, iPhone X benzeri çift kamerayı gözler önüne seriyor.

Xiaomi'nin bugün Hindistan'da düzenlenecek etkinliğinde, neredeyse tüm özellikleri ortaya çıkmış olan Xiaomi Redmi Note 5 ve Redmi Note 5 Pro akıllı telefonları tanıtılacak. Daha güçlü olan Redmi Note 5 Pro modelinin, iPhone X gibi görünen ve 12MP + 5MP sensörlere sahip, dikey yerleştirilmiş bir çift kamera kurulumuna sahip olacağı iddia ediliyor. 

Dikey çift kamera ünitesi, Xiaomi Redmi Note 5 Pro'nun arka tarafının sol üst köşesinde yer alıyor. Birincil ve ikincil kamera sensörlerini ise birbirlerinden ortadaki led flaş ayırıyor. Yakından bakıldığında, 12MP f/2.2 diyafram aralığına sahip olan üst kamera ile bokeh efekti yeteneğine sahip f/2.0 5MP alt kamera, birbirinden kolayca ayırt edilebiliyor. 

Duyurusu heyecanla beklenen ve en popüler orta seviye akıllı telefon olacağı tahmin edilen Xiaomi Redmi Note 5 Pro'nun diğer özellikleri arasında ise 6 inçlik Full HD + çözünürlüklü LCD ekran, Qualcomm Snapdragon 636 yonga seti, 4.000 mAh batarya ve Sony IMX 376 sensöre sahip ön kamera bulunuyor. 

Xiaomi Redmi Note 5 Pro'nun teknik özellikleri, bu seviyede bir akıllı telefon için oldukça etkileyici görünüyor. Bu noktada, tüm gözler bugün yapılacak resmi tanıtımı ile birlikte açıklanacak fiyat etiketine çevrilmiş durumda. 

Whatsapp