Redmi K30 Çift Ön Kamerayla Beraber Ortaya Çıktı

Redmi'nin yeni amiral gemisi K30'un 5G desteği ve ekran içi ön kamerayla beraber geleceği bugün şirket tarafından açıklandı.

Xiaomi'nin hızla büyüyen markalarından biri olan Redmi, önümüzdeki yıl ilk 5G telefonunu duyuracağını açıkladı. Redmi K30 adıyla duyurulacak olan telefonun bazı önemli özellikleri de bu etkinlikte ortaya çıktı.

Galaxy S10 Plus modeline benzer şekilde ekran içi çift ön kameraya sahip olduğu görülen telefonun kullanıcılara en iyi deneyimi sunacağı belirtiliyor. Diğer taraftan tasarım anlamında yine çerçevesiz ekran anlayışına sahip olacağı belirtilen telefonun gerek tasarım gerekse donanım tarafında K20'den daha iyi olacağı belirtiliyor.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Xiaomi'nin yeni ön kamera patentlerinin bu cihazda yer alması beklenirken Redmi K30'un OLED ekran paneline sahip olması bekleniyor. Fiyatıyla dünya genelinde milyonlarca adet satmayı başaran Redmi K20 ve Mi 9T serileri ülkemizde de büyük bir ilgi görüyor.

Redmi K20 modelinde hatırlayacağınız üzere pop-up yapıya sahip bir ön kamera kullanılıyordu. Bu yapı her ne kadar sağlam görünse de uzun yılların ardından bozulabilecek bir yapı gibi görünüyor. O sebeple birçok kullanıcının ekran içi ön kamerasını tercih edeceği düşünülüyor. Redmi K30'un önümüzdeki yıl içerisinde resmi olarak duyurulacağı açıklanırken bu telefonun da duyurulduktan sonra Türkiye pazarındaki yerini alacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp