Redmi K20 Pro, DxOMark Kamera Testinden Dikkat Çeken Bir Puan Aldı

Redmi'nin mevcut amiral gemisi K20 Pro'nun bir süredir merakla beklenen DxOMark kamera test sonuçları yayınlandı.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi'nin piyasadaki en güçlü cihazlarından biri olan Redmi K20 Pro, dünyaca ünlü mobil kamera testleri gerçekleştiren DxOMark tarafından kamera testine tabii tutuldu.

Fotoğraf tarafında 108 puan almayı başaran cihaz video tarafında ise 89 puan almayı başardı. Genel puana baktığımız zaman 102 puan ile hiçte fena olmayan bir sonuç ortaya koyan Redmi K20 Pro, fiyatı düşünüldüğü zaman gayet iyi işler çıkarmış gibi görünüyor.

Genel olarak kamera performansıyla birçok kullanıcıyı memnun eden cihaz otomatik odaklama ve renk konularında iyi işler çıkarmış gibi görünüyor. Dinamik aralık ve bazı durumlarda ortaya çıkan ters renk sorunları haricinde iyi bir kamera deneyimi sunan cihaz fiyatını sonuna kadar hak ediyor gibi görünüyor.

Piyasaya çıktığı günden bu yana düzenli olarak sistem güncellemeleri alan Redmi K20 Pro bu güncellemeler ile kamera konusunda daha iyi bir hale gelmişti. Android 10 güncellemesini de çok yakında alacak olan cihaz bu güncellemenin ardından yeni yazılımsal özellikleriyle kullanıcıları memnun etmeye devam edecek gibi görünüyor.

Ülkemizde de Mi 9T ve Mi 9T Pro isimleriyle satışta olan Redmi K20 serisi en çok satan modeller arasındaki yerini korumaya devam ediyor. Eğer sizde Mi 9T veya Redmi K20 serilerinden herhangi bir tanesini almayı düşünüyorsanız kamera anlamında DxOMark testine göz atarak fikir elde edinebilirsiniz.

Whatsapp