Redmi Go, 3.000 mAh Batarya ve 80€ Fiyat Etiketi ile Duyuruldu

Xiaomi'nin Redmi markası, uygun fiyatlı yeni bir akıllı telefonunu daha piyasaya sundu.

Xiaomi'nin alt markası Redmi, ilk Android Go cihazı ve bağımsız şirket olarak ikinci akıllı telefonu Redmi Go modelini nihayet resmi olarak duyurdu. Cihaz, piyasadaki tüm diğer Android Go akıllı telefonları gibi düşük özelliklere sahip, dolayısıyla, modern bir akıllı telefondaki trend özelliklere sahip değil.

Redmi Go, 1 GB RAM ve 16 GB genişletilebilir dahili depolama alanı kapasitesiyle, 1.4 gHz hızında çalışan dört adet Cortex-A53 çekirdeğine sahip giriş seviyesi Qualcomm Snapdragon 425 yonga seti ile donatılmış.  Hibrit sim yuvasına sahip cihaz, Dual sim veya microSD kart ve tek sim özelliği ile kullanılabiliyor. 

Redmi Go akıllı telefon, geleneksel 16:9 en-boy oranında 5 inçlik 1280 x 720 piksel çözünürlükte LCD ekrana sahip ve 3.000 mAh bataryası ile bir günlük kullanım imkanı sunuyor. Redmi Go ayrıca 8MP f/2.2 arka kamera ve 5MP f/2.2 ön kameraya sahip. 

Android 8.1 Oreo Go sürümünü temel alan cihaz, diğer Google Go cihazlarına benzer şekilde, Google Go, Assistant Go, Gmail Go ve YouTube Go gibi hafif uygulamalar ön yüklü olarak geliyor.

Xiaomi Redmi Go'nun Şubat ayında Avrupa'da 80 € fiyatla satışa sunulması bekleniyor. Akıllı telefonun diğer pazarlara ne zaman ve nasıl bir fiyatla geleceği henüz bilinmiyor.

Whatsapp