Redmi CEO'su İlk Amiral Gemisinin Muhtemel Tasarımını Ortaya Çıkardı

Redmi'nin ilk amiral gemisi akıllı telefonunun tasarımı, şirketin CEO'su tarafından ortaya çıkarıldı.

Duyurusu yaklaşan Redmi amiral gemisi ile ilgili olarak, akıllı telefonun nasıl görüneceği konusunda farklı teoriler oluşturuldu. Şimdiye kadar tipik ekonomik ürünleri ile öne çıkan bir marka olan Redmi'nin ilk amiral gemisi olacak telefondan bahsediyoruz. Kesin görünen tek nokta, akıllı telefonun piyasadaki tüm üst düzey modeller gibi uçtan uca çerçevesiz bir ekrana sahip olacağı. Bu noktada şüpheleri olanlar için Redmi'nin CEO'su paylaştığı görüntülerle, farklı teoriler yer bırakmadı. 

Redmi CEO'su Lu Weibing, Weibo profilinde yaptığı bir paylqşımı ile takipçilerine, resimde gösterilenler arasında hangi tasarım felsefesini tercih ettiklerini sordu. Bu minimal görüntüde sol tarafta, Honor View 20'de olduğu gibi sol üstte ekrana yerleştirilmiş selfie kameralı, ön kamera deliğine sahip ekranlı bir telefon görüyoruz.

Sağ tarafta ise tamamen çerçevesiz bir ekran ve yukarıda doğru açılır mekanizmalı bir ön kameraya sahip akıllı telefonu görüyoruz.

Lu Weibing'in sorduğu soruya biz de sizlere soralım. Siz, Redmi’nin ilk amiral gemisi akıllı telefonunda hangi tasarımı görmek istersiniz? Yorumlarınızı bizimle paylabilirisiniz. 

Whatsapp