Redmi 6 Pro ve Redmi Note 5 Pro Android 9 Pie Güncellemesini Almaya Başladı

Xiaomi'nin uygun fiyatlı telefon modellerinden olan Redmi 6 Pro ve Redmi Note 5 Pro modelleri bugün itibariyle Android 9 Pie güncellemesini OTA üzerinden resmi olarak almaya başladı.

Xiaomi'nin milyonlarca adet satana en başarılı telefon modellerinden Redmi 6 Pro ve Redmi Note 5 Pro bugün itibariyle Android 9 Pie güncellemesini almaya başladı. Ülkemizde de satılan ve popüler olan her iki modelde kararlı sürüm olarak güncellemeleri OTA üzerinden almaya başladı.

Redmi 6 Pro için MIUI 10.3.2.0.PDMMIXM sürüm numarası ve Mayıs 2019 tarihli en yeni güvenlik yamalarından biri ile beraber gelen güncelleme ile çift hatta VoLTE özelliği ve birçok farklı hata düzeltmesinin cihaza ekleneceğini söyleyebiliriz.

Ayrıca Xiaomi'nin sunduğu karanlık mod özelliğinin bu güncelleme ile her iki cihaza da sunulduğunu belirtmemiz gerekiyor. Bu sayede beyaz tema yerine siyah tema kullanabilir ve AMOLED tabanlı ekrana sahip telefonlarınız da biraz daha iyi bir pil süresi elde edebilirsiniz.

Yaklaşık 1.6 GB civarında bir boyut ile dağıtılan Redmi Pro 6 Android 9 ve Redmi Note 5 Pro Android 9 güncellemelerini yüklemeden önce telefonunuzdaki dosyaların yedeğini almayı unutmayın. Güncellemeyi yükledikten sonra yeni yazılım ile ilgili görüşlerinizi yorum kısmına yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Whatsapp